Cine suntem?

Suntem o echipa tanara si pasionata de tehnologie si tot ce este nou in domeniu, suntem motivati de satisfactia clientilor nostri si de a avea o colaborare pe termen lung.

Acoperim tot ciclul dezvoltarii unei aplicatii software, de la analiza business, la asigurarea calitatii si mai ales la mentenanta si suportul tehnic post lansare.

Misiunea firmei noastre de software este sa va oferim servicii IT care sa va dezvolte afacerea, sa va fluidizeze procesele operationale, sa reduca eforturile si costurile.

De asemenea, am facut un obiectiv din a dezvolta o colaborare de durata cu compania dvs, bazata pe incredere si seriozitate.

Ionut Negroiu WEB Designer "Cred in puterea internetului de a usura si permite oamenilor sa aibe o viata mai usora, vreau sa fac parte din acest proces." Facebook Linkedin

Tehnologii folosite

Mysql

Utilizam cel mai popular soft de gestionare al bazelor de date, MySql, folosit pentru stocarea informatiilor intr-o baza de date.

PHP

Cel mai popular si folosit limbaj de programare web la ora actuala, este folosit de site-uri precum: Facebook, Wikipedia, Anuntul.ro, Trilulilu.ro

Wordpress

Este platforma CMS (Content Management Sistem) pe care ruleaza site-uri populare (playtech.ro, Primaria Mangalia, Libertatea.ro, etc.).

OpenCart

Platforma pentru magazinele virtuale cu panou de administrare pentru site, produse, clienti si comenzi. Dispune de o interfata intuitiva si usor de administrat.

Laravel

Cel mai popular framework de PHP, care a avut o crestere spectaculoasa in randul programatorilor de PHP, datorita simplitatii si a flexibilitatii de care dispune.

Javascript

Este un limbaj de programare ce permite crearea interactiuni in mod direct intre utilizatorul si site.

Contact Rapid

Ne poti contacta imediat prin intermediul formularului de mai jos.

Program de lucru

  • Luni - Vineri: 1000 - 1800
  • Sambata - Duminica - Inchis

Adresa de contact